Kam vyrazit přes zimu do tisícovky.

Podzimní počasí v Česku výletům už tolik nepřeje, ale jih Evropy má stále příjemné teploty i počasí ideální na poznávací výlety, prodloužené víkendy a nebo i delší pobyty spojené s odpočinkem.

Využijte nižší ceny ubytování i letenek mimo hlavní sezónu a podívejte se třeba tam kam by vás to nikdy nenapadlo. Je škoda nezažít něco nového pokud vám ještě zbývá nějaká ta dovolená. Navíc státní svátky vám dovolenou i ušetří.

Itálie

Dobré ceny letenek na listopad najdete třeba do italského Milána, které je na prodloužené víkendy ideální město. Navíc letenky kolem tisícovky jsou přímo z Prahy.

Z Vídně se podíváte na Sardinii v prosinci za zhruba 500 Kč a do Janova v lednu za 620 Kč či Benátek, které jsou na týdenní předvánoční čas za 650 Kč.

Kdo chce vidět krásně vyzdobený Řím ať neváhá a vyrazí jelikož na listopad a prosinec jsou letenky z Vídně do věčného města za 700-800 Kč na několik termínů.

Ještě v říjnu je akce z Prahy do Turína za 650 Kč v termínu od 18-23.10.2022

Bosna a Hercegovina

Za skvělé peníze pořídíte i zpáteční letenky z Vídně do města Tuzla, které se nachází v Bosně a Hercegovine. K dnešnímu dni se nám ukazuje cena 250 Kč za zpáteční letenky.

Město Bajna Luka za v přepočtu necelých 900 Kč taktéž z Vídně.

Španělsko

Země slunce nabídne příjemné teploty i v nejchladnějších měsících roku. Podívat se do tisícovky můžete hned do několika destinací.

Do oblasti Aragonia, konkrétně města Zaragoza se z Vídně teď dostanete za 650 Kč a k oceánu na sever Španělska to lítá do města Santander do 800 Kč na několik termínů.

Stejně tak Barcelonou, Mallorcu nebo Menorcu můžete navštívit do 1000 Kč za zpáteční cestu během zimního období.

Chorvatsko

Z Prahy se dostanete do Zadaru do tisícovky jen během října. Pak už je zase cena vyšší.

Akční ceny letenek najdeš i na našem Facebooku