Apartmán Pomposa

Apartmán Pomposa se nachází v letovisku Lido di Pomposa, které naleznete v turisticky oblíbeném regionu Emilia Romagna. Letovisko je soustředěno zejména pro rodiny s dětmi. Pláže jsou tady v naprosté většině široké, písečné a s pozvolným vstupem do moře.

Apartmán je vzdálen od plně organizované pláže asi 4 minuty pěší chůze a díky umístění ve slepé ulici je okolí velmi tiché. Lehátka a slunečníky na pláži jsou za poplatek. Volně přístupný kus pláže je asi 6 minut chůze a další volně přístupnou pláž najdete asi 10 až 15 minut pěšky od apartmánů. V okolí najdete další městečka a pláže, která navazují na letovisko.

Přímo v letovisku je větší množství obchůdků, restaurací a barů. V dosahu chůze je obchodní dům Spar a velké obchodní centrum je vzdáleno asi 5 minut jízdy autem od ubytování.

Tipy na výlety do okolí:

  • Benátky ( asi 100 km )
  • Bologna
  • Ravena
  • Zábavní park Mirabilandia ( kolotoče, horské dráhy a aquapark )

Popis ubytování:

Apartmán prochází kompletní rekonstrukcí, aktuálně je hotovo vše až na jednu venkovní stěnu a kuchyň – ta je původní, ale plně funkční. Jinak je vše komplet nové, od podlah, postelí, matrací až po světla na stropě. Má dvě ložnice s dvojlůžkem, v obývacím pokoji rozkládací sedačku pro další pár.

K využití je plně vybavená kuchyň (od toastovače, sandwichovače, mini-donutkovače, waflovače po všechno, co můžete v kuchyni potřebovat. K využití je i pračka a dvě jízdní kola. Možnost zapůjčení 2ks nafukovacích paddleboardů na celý týden.

Pro hosty je k dispozici ložní prádlo, ručníky, velké deky na pláž, slunečníky, frisbee, pálky s míčkem, badminton, míč na beach volejbal.

K dispozici je i venkovní posezení na vlastní zahrádce, kde najdete také houpací lehátko a krb.

Ceník:

ObdobíCena za noc
červen až srpen ( hlavní sezóna )3500 Kč
mimo sezónu3000 Kč
V ceně není zahrnuta spotřeba energie. Bez klimatizace je to obvykle 50 Kč / den . Před pobytem se skládá vratná záloha 3.000 Kč

Spotřeba je zaznamenána v online aplikaci se zpožděním dvou dnů. Pokud nejsou žádné škody, je záloha po odečtení spotřeby vrácena zpět na účet. Apartmán se předává ve stavu, v jakém se přebíral.

Prosím tedy vynést odpadky a popel z grilu, zamést a setřít povrchy, ložní prádlo vhodit do koše na špinavé prádlo – je ho dostatek. Plážové deky pak klidně na rychlý program (14 min) vyprat a nechat pověšené na šňůře.


Rezervujte emailem přímo u českých majitelů. Pište na : karin@dietiova.cz


Příjezd je řešen formou “ self-checkin “ pomocí kódu. Můžete se tak ubytovat sami. Další podrobnosti vám sdělí majitelé při rezervaci.

Rezervujte emailem přímo u českých majitelů. Pište na : karin@dietiova.cz

Při rezervaci mimo sezónu sleva 10% – do rezervace napiště slevový kód: MužiNaCestách

Rezervujte emailem přímo u českých majitelů. Pište na : karin@dietiova.cz