Apartmán BluCorallo

Apartmán s bazénem se nachází na ostrově Sicílie v letovisku Alcamo ( asi 45 km od letiště v Palermu ) a leží přímo u pláže ( pláž je přes ulici ) . Apartmán je součástí soukromé vily a je obsluhován. Vila má dva totožné apartmány. V ceně pobytu je snídaně ve vedlejším hotelu.

Velký apartmán ve vile cca 90m2 se 2 klimatizovanými ložnicemi pro dva + rozkládací pohovka, celkem s 5 osob.
Apartmán je plně zařízený. Kuchyň je vybavena troubou, mikrovlnkou, toustovačem a kávovarem. Při zahájení pobytu dostanou hosté vodu, kávu, cukr, sůl, olej, ocet, těstoviny a košík čerstvého sezónního ovoce. Kompletní koupelna s velkým sprchovým koutem je vybavena základní drogérií a vysoušečem vlasů. Luxusně zařízený obývací pokoj s neomezenou WiFi,satelitní TV a hifi s USB vstupem. ( při rezervaci dvou apartmánů / celé vily je kapacita 10 osob )

Apartmán je plně zařízený a vybavený ( včetně klimatizace ). Během pobytu je bazén udržován, nemusíte se tak o něj starat vy. Bazén 6 m x 4 m hloubka 130 cm. (není nutný plavčík) je bez chlóru, dezinfikován systémem solné elektrolýzy a kontinuální sondou PH s automatickým doplňováním. Velká osvětlená solária u bazénu s relaxačním zařízením a krytým a osvětleným altánem.
Parkování je možné na pozemku s bránou na dálkové ovládání a 2 parkovacími místy z něhož jedno je vybavené nabíjením pro elektromobily.

ObdobíCena za týden
květen až září2600 Euro
říjen až duben1000 Euro
Apartmán lze pronajmout jen na pobyty delší než týden.

Sleva 50 euro – slevový kód “ Sicily for czechs “ .

Cena bude 2550 Euro na týden

Sleva platí jen od května do září.


Chcete-li se dostat na bezplatnou pláž s velmi jemným pískem, stačí přejít silnici. Vybavené pláže, bary a restaurace v bezprostřední blízkosti. V ceně je zahrnut závěrečný úklid, bazén, spotřeba energie i povlečení.

Jak rezervovat ? Napište email přímo majiteli v anglickém nebo případně italském jazyce a uveďte slevový kód. Můžete použít překladač, protože majitelé neumí česky! Jakmile vše domluvíte bude majitel požadovat zálohu 300 euro na případné škody nebo 500 Euro za celou vilu. Nejsme agentura ani CK, takže rezervace je jen na vás, ale rádi vám pomůžeme.



Rezervujte emailem v anglickém nebo italském jazyce : mauriziostellino@hotmail.it