10 nejlepších hotelů na ostrově Rhodos

Prvních deset nejlepšíh hotelů:

Rhodos je oblíbená turistická destinace v Řecku známá svou bohatou historií, úžasnými plážemi a živou kulturou. Pokud jde o možnosti ubytování na ostrově, najdete širokou škálu možností, které vyhovují různým preferencím a rozpočtům.

My jsme vytvořili vlastní seznam nejlepších hotelů na ostrově na základě hodnocení největších vyhledávačů ubytování a zájezdů v česku i ve světě. Podle bodového hodnocení a recenzí ( včetně vlastních zkušeností z návštěv ostrova ) nám vznikla bodová tabulka na základě které předpokládáme vysokou úroveň služeb a spokojenost hostů. Jak bývá zvykem jedná se o ubytování ve vyšších cenových relacích.

Při hledání ubytování zvažte faktory, jako je poloha, blízkost atrakcí nebo pláží, nabízené vybavení a váš rozpočet. Doporučujeme rezervaci předem, zejména během hlavní turistické sezóny, abyste si zajistili ty nejlepší možnosti pro svůj pobyt na krásném ostrově Rhodos.

V našem seznamu jedeme od výsledků z nejvyšším hodnocením až po nejnižší, ale i poslední místo je stále velmi kvalitní a luxusní hotel. Přece jenom jde o pár hotelů z několika vyšších stovek možností ubytování na Rhodosu.

Mayia Exclusive Resort & Spa

Nový a luxusní 5* hotel se nachází v letovisku Kiotari a je postaven v kaskádovité rozlehlé zahradě, která mu dodává exkluzivitu. Komplex je určen pouze pro dospělé od 16 let a nabízí stravování pod názvem “ prémium all incusive “

Fotografie hotelu a možnost rezervace

Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas

Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas je luxusní 5hvězdičkový resort na jihovýchodním pobřeží ostrova Rhodos v malé vesničce Lachania a nachází se prakticky na samotě. Atrium Prestige nabízí řadu elegantních ubytování, včetně pokojů, apartmá a vil. Některé vily mohou mít soukromé bazény nebo přímý přístup na pláž. Hotel má několik bazénů a ten největší má 2000 m2. Polstrovaná lehátka jsou zdarma i na pláži a hotel nabízí transfer zdarma i na pláž Prasonisi.

Fotografie hotelu a možnost rezervace

Atrium Palace Thalasso Spa Resort & Villas

Stejná řetězec, ale jiný hotel. Tentokrát v letovisku Kalathos a je postaven přímo na pláži. Jde opět o luxusní 5* hotel s bazény a vilami. Některé vily mají vlastní bazén. Největší pokoje mají i úctyhodných 150 m2.

Fotografie hotelu a možnost rezervace

Lindos
Lindos

Lindos Blu Luxury Hotel & Suites

Lindos Blu Luxury Hotel je prestižní 5hvězdičkový hotel, který se nachází v malebné vesničce Lindos. Hotel se nachází na svahu s výhledem na Egejské moře a poskytuje úchvatný výhled na okolní pobřeží.

Fotografie a možnosti rezervace

Atlantica Imperial Resort and Spa

Atlantica Imperial Resort and Spa je luxusní 5hvězdičkový hotel nacházející se v Kolymbii na východním pobřeží ostrova Rhodos. Hotel nabízí řadu elegantních ubytování, včetně pokojů a apartmá. Pokoje jsou navrženy s ohledem na pohodlí a styl a jsou vybaveny moderním vybavením, které zajistí příjemný pobyt. Hote má vlastní lázeňské a wellness centrum. Lázně poskytují řadu procedur a terapií určených k podpoře relaxace a omlazení. Hosté mohou využít služeb, jako jsou masáže, ošetření obličeje, tělové zábaly a další. Výhodou jsou také tobogány a dětský klub.

Fotografie hotelu a možnosti rezervace

Rhodos Horizon City

v centru hlavního města a nedaleko pláže najdete 4* hotel Rhodos Horizon City. Hotel je velmi oblíbený pro svou polohu a perfektní služby. Hotel má dva bazény a lázeňské centrum. Pláž je přitom jen 250 metrů daleko a přitom si můžete užívat i rušný noční život hlavního města.

Fotografie hotelu a možnosti rezervace

Lindos Princess Beach Hotel

Lindos Princess Beach Hotel je 4hvězdičkový resort se nachází v oblasti Lardos. Rezort nabízí několik možností stravování, včetně bufetových a à la carte restaurac a také několik možností ubytování. Pokoje, apartmá nebo také vily. Hotel má několik bazénů, tobogánů a na pláž to není více než 100 metrů.

Fotografie hotelu a možnosti rezervace

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa je oblíbený 5hvězdičkový resort ve Faliraki. Ubytování je možné v pokojích nebo apartmánech. Hotel má několik bazénů, tobogánů a také wellnes centrum s krytým bazénem.

Fotografie hotelu a možnosti rezervace

Hotel Best Western Plaza

Best Western Plaza Hotel je známý 4hvězdičkový hotel přímo ve městě Rhodos. Best Western Plaza Hotel může poskytnout řadu vybavení a služeb, jako je bazén, fitness centrum a business centrum. Centrální poloha hotelu navíc umožňuje snadný přístup k obchodům, restauracím a kulturním památkám města Rhodos. Je také blízko pláže, takže si hosté mohou užívat slunce a moře.

Fotografie hotelu a možnosti rezervace

Mitsis Alila Resort & Spa

Luxusní hotel ve Faliraki byl otevřen relativně nedávno a patří mezi nové. Hotel má hlavní několikapatrovou budovu a několik patrových vilek. Hotel je obklopen velkou zahradou s bazény. V areálu najdete 8 restaurací a každá nabízí jinou mezinárodní kuchyni. Perfektní poloha přímo na pláži, kvalitní služby a blízkost rušného letoviska z tohoto hotelu během chvilky udělala jeden z nejoblíbenějších hotelů.

Fotografie hotelu a možnosti rezervace

Výlety na ostrově Rhodos

Pořadí a hodnocení hotelů je čistě subjektivní záležitostí. Náš seznam tak nemusí odrážet totožný názor jako je ten váš.