Milujete Řecko? Přehled produktů s řeckou tématikou

Rozbil se vám hrneček, který jste si přivezli z dovolené nebo jste už spotřebovali všechny krémy či olivový olej z Řecka? Nemusíte věšet hlavu. V dnešní době není problém vše objednat online a udělat si tak malou radost i z pohodlí domova a “ řeckou atmosféru“ si můžete udělat i doma.

Našel jsem pro vás několik výrobků a zboží s řeckou tématikou. Nechte se inspirovat nebo si něco rovnou objednejte.

Suchý olivový olej na vlasy a tělo: dámy jistě znajít blahodárné účinky olivového oleje v kosmetice. Pokud vám už došel nebo chcete vyzkoušet něco nového šáhněte po tomto obohaceném přípravku na tělo i vlasy.

Tričko s řeckou tématikou a nápisem “ Greece “ bývá nejčastěji kupovaný suvenýr na ostrovech. Pokud jste na něj zapomněli při dovolené, můžete si ho koupit teď.

Sada s přírodním řeckým mýdlem ve které najdete jak tekuté mýdlo s olivovým olejem tak i třeba mýdlové vločky s rozmarýnem.

Kdo už nakupoval v Řecku kosmetiku určitě se již setkal s kosmetikou z mořských řas. Tohle je například šampón a díky řasám bojuje proti vypadávání vlasů.

Obyčejná kostka mýdla? Ale kde pak, kdo používá tak ví, že nejde o běžné mýdlo jak jsme zvyklí. Tohle je z olivového oleje a tak nevysušuje. Z naší zkušenosti to poznáte prakticky hned.