Půjčení auta na Kypru – poptávka

Nezávazná poptávka:


Hledáte půjčení auta na Kypru? Na základě poptávky vám zjistíme aktuální cenu a případně za vás rezervaci provedeme. Na výběr je několik kategorií vozidel. Vyberte si podle toho jestli potřebujete malý vůz na výlety, který je ideální i do úzkých městských uliček a nebo si zvolte třeba rodinný vůz či kabriolet.

Kategorie: Kypr auta

Neomezený počet ujetých kilometrů DPH, místní poplatky

24hodinovou asistenční službu v anglickém jazyce

Náhradní vozidlo v případě poruchy

Bezplatné dětské autosedačky / podsedáky

SCDW – Havarijní pojištění (nevztahuje se na škody způsobené na oknech, čelním skle, skle, interiéru, kolech a/nebo pneumatikách, střeše nebo podvozku a také na škody zaviněné řidičem při porušení dopravních předpisů

Mapy

CDW – Havarijní pojištění (nevztahuje se na škody způsobené na oknech, čelním skle, skle, interiéru, kolech a/nebo pneumatikách, střeše nebo podvozku)

Štítek: kypr
Kategorie: Kypr auta

Mějte nachystaný řidičský průkaz a další doklad ( pas nebo OP ). Zástupce půjčovny s vámi sepíše smlouvu o pronájmu a předá vám klíče od vozu. Nezapomeňte si auto při převzetí nafotit a natočit a veškeré vady hlásit okamžitě zástupci pojišťovny aby vše zapsal do protokolu o převzetí nebo přímo do smlouvy.

Štítek: kypr
Kategorie: Kypr auta

Standartní vrácení vozu na letišti Larnaca probíhá na parkovišti označené jako P6. Na parkoviště dojedete podle cedulí, které jsou červené a jsou označeny jako “ Parking P6 „. Parkoviště se nachází přímo naproti letištní haly a vede k němu příjezdová cesta. Toto parkoviště si můžete zobrazit v mapě a je otevřeno nonstop.

Doporučujeme se domluvit na vrácení vozu již při jeho převzetí a zástupce pojišťovny vám předá další podrobnosti.

Pokud vracíte vůz na pobočku autopůjčovny je nutné vrácení zajistit v otevíracích hodinách.

Kategorie: Kypr auta

Auto si vyzvednete s určitým množstvím paliva a toto množství je zaznamenáno a zakresleno do smlouvy. Se stejným množstvím paliva je nutné zapůjčené auto také vrátit jinak vám můžou být účtovány dodatečné poplatky. Na Kypru je tankování jednoduché. Na čerpací stanici vás obslouží zaměstnanec včetně natankování.

Štítek: kypr
Kategorie: Kypr auta

Cena za půjčení vozu je dynamická a proto se musí předem ověřit. Znamená to, že cena se mění podle zájmu klientů o půjčení vozu a množství volných aut, která jsou k dispozici na Váš termín.

Štítek: kypr
Kategorie: Kypr auta

Rezervační formulář na našem webu je v češtině. Na základě formuláře se vám ozveme česky a provedeme rezervaci vozu podle vašeho výběru. Jakmile bude rezervace provedena pošle vám půjčovna potvrzení do emailu v angličtině. Zástupce pojišťovny hovoří anglicky a rusky.

Kategorie: Kypr auta

Za pronájem auta můžete zaplatit hotově nebo kartou při převzetí auta u zástupce půjčovny. 10% poplatek hradíte předem převodem na účet v českých korunách nebo přes službu Revolut v eurech, nejlépe ihned po potvrzení rezervace.

Kategorie: Kypr auta

Auto si můžete vyzvednout na letišti Larnaca nebo Paphos ( v příletové hale vás bude čekat zástupce půjčovny ). Můžete si také auto vyzvednout osobně na pobočkách ve městech Limassol, Pissouri, Coral Bay. V blízkosti těchto míst doveze zástupce půjčovny auto také až do vašeho hotelu.

Štítek: kypr
Kategorie: Kypr auta

Ano můžete, ale důrazně to nedoporučujeme. Na severní straně Kypru nelze poskytnou žádné asistenční služby v případě nehody nebo poruchy vozidla a pojištění vozu se nevztahuje při jakékoliv události v okupované části.

Štítek: kypr
Kategorie: Kypr auta

Ano. Rezervaci můžete zrušit 48 hodin předem bez poplatku. Rezervaci musíte zrušit sami podle údajů, které vám přišli do emailu.

Štítek: kypr
Kategorie: Kypr auta

Bohužel toto není možné. Auto si můžete půjčit minimálně na 3 dny.

Štítek: kypr
Kategorie: Kypr auta

Ne, bohužel podmínkou je věk řidiče od 25-70 let a také být vlastníkem řidičského oprávnění 3 roky a více.

Štítek: kypr
Kategorie: Kypr auta

Jednoduše nám toto napište do poznámek ve formuláři “ Nezávazná poptávka „. Poté je třeba počítat se zálohou podle kategorie vozidla v rozmezí od 300€ do 1000 €.

Štítek: kypr