Objevte krásy Severního Kypru: Nově zařazený apartmán od českých majitelů

Severní Kypr je klenotem Středozemního moře, plným malebných pláží, historických památek a nádherné přírody. A teď máte jedinečnou příležitost zažít jeho krásu na vlastní kůži! Představujeme vám náš nejnovější přídavek do naší nabídky ubytování – úchvatný apartmán od českých majitelů, který se nachází ve zcela novém komplexu v první linii u moře na Severním Kypru. Tento apartmán je nejen dokonalým útočištěm pro vaši dovolenou, ale také branou do neopakovatelných zážitků a dobrodružství, které Severní Kypr nabízí.

Severní Kypr: Země s bohatou historií a kouzelnou přírodou

Severní Kypr je bohatý na historii a kulturu, což se odráží v jeho mnoha historických památkách a archeologických nalezištích. Můžete navštívit úchvatné starověké město Salamis, prozkoumat středověké pevnosti a kláštery, nebo se vydat na výlet do pohoří Kyrenia s jeho malebnými vesničkami a úchvatnými výhledy na moře.

Nový apartmán od českých majitelů: Luxusní útočiště na pobřeží

Náš nový apartmán je jako klenot Severního Kypru. Nachází se v zcela novém komplexu v první linii u moře, což zaručuje úchvatné výhledy a přímý přístup na pláž. Vybudován s láskou a péčí českých majitelů, tento apartmán nabízí moderní vybavení, pohodlné interiéry a veškeré vybavení, které si můžete přát pro dokonalou dovolenou.

Město Bahçeli: Skvost Severního Kypru

Náš apartmán se nachází v blízkosti malebného města Bahçeli, které je jako pohádkové městečko přímo vytržené z časopisu. Město je známé svou klidnou atmosférou, krásnou přírodou a autentickou kyperskou kulturou. Procházejte se úzkými uličkami, navštivte tradiční kavárny a restaurace a ponořte se do atmosféry pravého kyperského života.

Zarezervujte si ještě dnes za zaváděcí cenu s kódem „MužiNaCestách“

Chceme, abyste měli během své dovolené na Severním Kypru co nejvíce radostí, a proto jsme pro vás připravili speciální nabídku. Při rezervaci našeho apartmánu s kódem „MužiNaCestách“ získáte bonus v podobě příjezdového balíčku s láhví vína a dalšími překvapeními. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost zažít krásy Severního Kypru za zaváděcí cenu. Rezervujte si ještě dnes a připravte se na dobrodružství vašeho života! Navštivte naše webové stránky na www.dejablue.info a rezervujte si svůj pobyt ještě dnes!

Nezařazené

Nejlepší jednodenní výlety z hlavních turistických destinací jižní Evropy

Thassos z Ostravy za 10.990 Kč
Zájezdy

Thassos z Ostravy za 10.990 Kč

Zájezd do Španělska s polopenzí
Zájezdy

Zájezd do Španělska s polopenzí

Rady a tipy

Jak vybrat boty do vody: Druhy, typy a jejich využití

Zájezdy

Kréta s All inclusive za 14.238 Kč

Zájezdy

Sicílie s polopenzí za 12.990 Kč – letecky z Prahy

Pláže na Elbě

Pláž Forno

Pláže na Elbě

Pláž Galenzana

Pláže na Elbě

Pláž Lacona

Pláže na Elbě

Pláž Innamorata

Pláže na Elbě

Pláž Lido di Capoliveri

Pláže na Elbě

Pláž Norsi

Pláže na Elbě

Pláž Barabarca

Pláže na Elbě

Pláž Seccione

Pláže na Elbě

Pláž Enfola

Pláže na Elbě

Pláž Padulella

Zájezd na Lefkádu za 10 990 Kč
Zájezdy

Zájezd na Lefkádu za 10 990 Kč

Primorsko za 9.990 Kč. Last minute !
Zájezdy

Primorsko za 9.990 Kč. Last minute !

Pláže na Elbě

Pláž Sant’Andrea

Pláže na Elbě

Pláž Laconella

{"slide_show":3,"slide_scroll":1,"dots":"true","arrows":"true","autoplay":"true","autoplay_interval":3000,"speed":600,"loop":"true","design":"design-2"}