Nejlepší výlety online pro vaši perfektní dovolenou

Využijte možností online rezervací a objednejte si svůj perfektní dovolenkový výlet!

Plánování dovolené a výletů je důležitou součástí celkového zážitku. Díky moderní technologii je dnes možné si v pohodlí domova rezervovat širokou škálu výletů a aktivit online. Na našem webu nabízíme široký výběr dobrodružství ve světě, které uspokojí každého cestovatele a to díky zapojení se do partnerského programu. Zde je seznam 10 nejznámějších turistických zemí, kde nejčastěji kupujete výlety ale na výběr je z více destinací.

Itálie je země plná kultury, historie a skvostné krajiny. Nabízí nádherná historická města jako Řím, Florencie a Benátky, kde si můžete prohlédnout úžasné památky jako Koloseum, Katedrálu Santa Maria del Fiore nebo Markův náměstí. Okouzlí vás také krásné pobřeží Amalfijského pobřeží a Toskánska.

Powered by GetYourGuide

Řecko je kolébkou západní civilizace a nabízí bohatou historii, slunečné pláže a kulinářské požitky. Kromě prohlídky Akropole v Athénách a návštěvy starověkých měst jako je Delfy či Olympie, si můžete užít koupání na slavných ostrovech jako jsou Santorini, Mykonos nebo Rhodos.

Powered by GetYourGuide

Francie je známá svou romantikou a elegantním stylem života. Paříž, hlavní město, láká návštěvníky na prohlídku Eiffelovy věže, Louvru a romantickou plavbu po Seině. Ale Francie nabízí i malebné vinice v Burgundsku, slunné pláže na Azurovém pobřeží a majestátní zámky v údolí Loiry.

Powered by GetYourGuide

Spojené státy americké USA jsou zemí rozmanitosti a kontrastů. Západní pobřeží láká turisty na prohlídku Grand Canyonu, výlety do Disneylandu a panoramatické výhledy na San Francisko. Východní pobřeží nabízí pulzující život v New Yorku, historii ve Washingtonu D.C. a slunečné pláže na Floridě.

Powered by GetYourGuide

Španělsko je země s bohatou historií, slunečným počasím a skvělou kuchyní. Prohlédněte si historické památky v Barceloně a Madridu, ochutnejte tapas a paellu a užijte si sluneční záře na plážích Costa del Sol a Costa Brava.

Powered by GetYourGuide

Tunisko , ležící na severu Afriky, je zemí s bohatou historií a krásnými plážemi Středozemního moře. Můžete navštívit starověké město Kartágo, procházet se úzkými uličkami mediny v Tunisu, nebo si užít relaxaci na luxusních plážích v Hammametu.

Powered by GetYourGuide

Turecko Turecko spojuje východní a západní kultury a nabízí úchvatné památky, jako je Modrá mešita v Istanbulu, antické město Efesos a kouzelná Kappadokie s jejími balónovými lety. Užijte si také krásné pláže na pobřeží Egejského a Středozemního moře.

Powered by GetYourGuide

Egypt Egypt je zemí pyramid, faraonů a fascinující historie. Navštivte starověké památky v Káhiře, prozkoumejte pyramidy v Gíze a Karnaku a relaxujte na plážích v Hurghadě nebo Sharm El Sheikh.

Powered by GetYourGuide

Bulharsko Bulharsko je skrytým pokladem východní Evropy s krásnými plážemi Černého moře, malebnými horami a historickými památkami

Powered by GetYourGuide

Na našem webu nenabízíme pouze široký výběr dovolenkových aktivit a výletů, ale také praktické služby pro pohodlnou a bezstarostnou cestu. Můžete si rezervovat transfer z letiště na váš hotel nebo zpět, a to buď sdíleným autobusem nebo taxi službou.

Sdílený autobus je skvělou volbou pro ty, kteří hledají cenově dostupnou možnost, přičemž poskytuje přímý přenos bez potřeby přestupovat. Sdílené autobusové přepravy jsou pohodlné a spolehlivé, což zajišťuje pohodlnou cestu od letiště přímo k vašemu ubytování nebo naopak.

Zjistěte více a nebo si přímo transfer rezervujte zde.

Pokud upřednostňujete větší soukromí a flexibilitu, můžete si také zarezervovat taxi přepravu. Taxi vám poskytne osobní a rychlou službu přímo od letiště až k vašemu hotelu, aniž byste museli čekat na další cestující nebo se starat o přestupy. Bezpečnost a pohodlí jsou vždy na prvním místě.

Nejlepší jednodenní výlety z hlavních turistických destinací jižní Evropy

Thassos z Ostravy za 10.990 Kč

Thassos z Ostravy za 10.990 Kč

Zájezd do Španělska s polopenzí

Zájezd do Španělska s polopenzí

Jak vybrat boty do vody: Druhy, typy a jejich využití

Kréta s All inclusive za 14.238 Kč

Sicílie s polopenzí za 12.990 Kč – letecky z Prahy

Pláž Forno

Pláž Galenzana

Pláž Lacona

Pláž Innamorata

Pláž Lido di Capoliveri

Pláž Norsi

Pláž Barabarca

Pláž Seccione

Pláž Enfola

Pláž Padulella

Zájezd na Lefkádu za 10 990 Kč

Zájezd na Lefkádu za 10 990 Kč

Primorsko za 9.990 Kč. Last minute !

Primorsko za 9.990 Kč. Last minute !

Pláž Sant’Andrea

Pláž Laconella

{"slide_show":3,"slide_scroll":1,"dots":"true","arrows":"true","autoplay":"true","autoplay_interval":3000,"speed":600,"loop":"true","design":"design-2"}