Na Krétu s All inclusive za 6.415 Kč !

Last Minute zájezd na Krétu s CK TUI

Termín: 9. června – 16. června 2024

Destinace: Ostrov Kréta, Řecko

Ubytování: All inclusive

Cena: 6415 Kč za osobu

Fotky hotelu a recenze zobrazíte tady.

Hotel:

  • Poloha: Hotel se nachází v letovisku Malia, přibližně 800 metrů od pláže.
  • Vybavení:
    • Venkovní bazén se sladkou vodou
    • Dětský bazén
    • Hotel je menší, s pouze 38 pokoji, což zajišťuje klidnou a příjemnou atmosféru
  • Stravování: All inclusive

Letovisko Malia: Malia je oblíbené turistické letovisko na severním pobřeží Kréty, známé svými krásnými plážemi, bohatým nočním životem a historickými památkami. Letovisko nabízí kombinaci tradiční krétské atmosféry a moderního turistického ruchu.

  • Pláže: Malia se může pochlubit dlouhými písečnými plážemi s pozvolným vstupem do moře, což je ideální pro rodiny s dětmi i pro ty, kteří si chtějí užít vodní sporty.
  • Noční život: Malia je také známá svým živým nočním životem s množstvím barů, klubů a restaurací, kde můžete zažít nezapomenutelné večery.
  • Historie: Pro milovníky historie je zde archeologické naleziště Malia, kde můžete vidět pozůstatky minojského paláce, který pochází z doby bronzové.

Toto letovisko nabízí širokou škálu aktivit a zážitků, takže si na své přijdou jak rodiny s dětmi, tak páry nebo skupiny přátel hledající zábavu a odpočinek.

Rezervujte si svůj last minute zájezd na Krétu s CK TUI a užijte si týden plný slunce, krásných pláží a bohaté krétské kultury za neuvěřitelnou cenu!

Powered by GetYourGuide

Tipy na výlety poblíž letoviska Malia:

  1. Palác Knóssos: Navštivte slavný minojský palác Knóssos, který se nachází přibližně 35 km od letoviska Malia. Tento rozsáhlý archeologický areál je jedním z nejdůležitějších historických míst na Krétě a nabízí fascinující pohled na civilizaci, která zde prosperovala před více než 4000 lety. Prohlédněte si zbytky paláce, královské komnaty, nádvoří a fresky, které vám přiblíží život v době bronzové.
  2. Ostrov Spinalonga: Vydejte se na výlet na malebný ostrov Spinalonga, který se nachází v zátoce Mirabello nedaleko letoviska Elounda, asi 25 km od Malie. Ostrov je známý svou pevností a fascinující historií jako poslední leprosárium v Evropě. Během výletu můžete prozkoumat opuštěné budovy, úzké uličky a užít si nádherné výhledy na okolní moře.
  3. Jeskyně Dikteon: Navštivte Jeskyni Dikteon, která se nachází na náhorní plošině Lasithi, přibližně 20 km od Malie. Tato jeskyně je známá jako místo narození boha Dia podle řecké mytologie. Procházka k jeskyni nabízí krásné výhledy na okolní krajinu a samotná jeskyně je plná impozantních stalaktitů a stalagmitů. Vstup do jeskyně je snadný a výlet je vhodný pro všechny věkové kategorie.
Nezařazené

Nejlepší jednodenní výlety z hlavních turistických destinací jižní Evropy

Thassos z Ostravy za 10.990 Kč
Zájezdy

Thassos z Ostravy za 10.990 Kč

Zájezd do Španělska s polopenzí
Zájezdy

Zájezd do Španělska s polopenzí

Rady a tipy

Jak vybrat boty do vody: Druhy, typy a jejich využití

Zájezdy

Kréta s All inclusive za 14.238 Kč

Zájezdy

Sicílie s polopenzí za 12.990 Kč – letecky z Prahy

Pláže na Elbě

Pláž Forno

Pláže na Elbě

Pláž Galenzana

Pláže na Elbě

Pláž Lacona

Pláže na Elbě

Pláž Innamorata

Pláže na Elbě

Pláž Lido di Capoliveri

Pláže na Elbě

Pláž Norsi

Pláže na Elbě

Pláž Barabarca

Pláže na Elbě

Pláž Seccione

Pláže na Elbě

Pláž Enfola

Pláže na Elbě

Pláž Padulella

Zájezd na Lefkádu za 10 990 Kč
Zájezdy

Zájezd na Lefkádu za 10 990 Kč

Primorsko za 9.990 Kč. Last minute !
Zájezdy

Primorsko za 9.990 Kč. Last minute !

Pláže na Elbě

Pláž Sant’Andrea

Pláže na Elbě

Pláž Laconella

{"slide_show":3,"slide_scroll":1,"dots":"true","arrows":"true","autoplay":"true","autoplay_interval":3000,"speed":600,"loop":"true","design":"design-2"}