Bezlepkové hotely na ostrově Rhodos

Dovolená pro celijaky nebývá zrovna jednoduchá a výběr zájezdu nebo hotelu je o to složitější. Připravili jsme pro vás seznam zájezdů a konkrétních hotelů, které třeba i v rámci programu All inclusive nabízí bezlepkovou stravu. Vždy doporučujeme při rezervaci zapsat poznámku o tom, že vyžadujete bezlepkovou stravu. Některé hotely jí poskytují, ale “ vaří“ podle počtu nahlášených hostů s celiakií a proto tuto skutečnost nezapomeňte do objednávky uvést. Platí jak při zájezdu tak při rezervaci ubytování samotného. Fotky hotelu zobrazíte rozkliknutím jeho jména.

Vysvětlit v cizí zemi a cizím jazyce jaké máte potravinová omezení nemusí být jednoduché a už vůbec ne příjemné. Vytiskněte si proto kartičky, které jsme pro vás připravily nebo si je jednoduše stáhněte do mobilu jako PDF.

Seznam hotelů s možností bezlepkové stravy:

Mitsis Rodos Village Beach Hotel:

5* hvězdičkový hotel nabízející All inclusive se vzdáleností od moře cca 150 až 200 metrů. Hotel patří mezi nejlepší na ostrově Rhodos. Samotné ubytování si můžete rezervovat tady a kompletní zájezd s odlety z Česka i ze zahraničí si vyberte přes proklik sem.

Grecian Fantasia Resort:

Příjemný 3*** hotel najdete v letovisku Faliraki. Od pláže je vzdálen asi 550 metrů a nabízí ubytování s polopenzí. Do živého centra letoviska je to kousek a tak si vychutnáte i nákupní večery a diskotéky. Dovolenou od CK si můžete vybrat proklikem sem. Samotné ubytování najdete tady.

Kresten Palace:

Jde o velký hotelový komplex zasazený do zahrady, která je velká a udržovaná. Od pláže je to asi 200 metrů, takže prakticky vše je na dosah. Pláže v blízkosti hotelu jsou však menší a oblázkové, případně kamenité až skalnaté. Díky tomu je v moři spousta rybiček. Rezervujte si celou dovolenu tady nebo si objednejte pouze samotné ubytování. Vybírat můžete mezi ubytováním se snídaní nebo i s polopenzí.

Rodos Palladium Leisure:

Luxusní 5* hotel přímo na pláži je od letoviska Faliraki vzdálen asi 4 km. Hotel má krásnou subtropickou zahradu a můžete si vybrat stravování typu polopenze nebo plná penze. Několik bazénů a animační program vám zajistí dostatek odpočinku i zábavy. Podívejte se na aktuální nabídku do tohoto hotelu od cestovních kanceláří nebo si rezervujte pouze pokoj a udělejte si dovolenou podle sebe.

Sun Beach Resort:

4**** komplex stojí přímo u pláže v blízkosti letoviska Iallysos. Nabízí All inclusive a tak si můžete docela dopřát. Užíjte si dovolenou bez starostí a objednejte u cestovní kanceláře. Pokud vyrážíte sami, rezervujte si pouze ubytování.

Belair Beach Hotel:

V letovisku Ixia najdete tento hotel nabízející All inclusive. Vzdálenost od pláže je minimální, jelikož pláž je prakticky hned u hotelu. Na pláži jsou lehátka za poplatek. Kompletní popis a fotografie včetně možností objednání celého zájezd najdete tady a pokud preferujete dovolenou na vlastní pěst rezervujte si pouze ubytování.

Stafilia Beach:

Kiotari je malé letovisko, kde najdete hotel Stafilia Beach. Vyberte si zájezd s polopenzí a o snídaně a večeře máte postaráno. Hotel je přímo na pláži, kterou tvoří směs písku a oblázků. Fotky hotelu a recenze si přečtěte na webu.

Sun Beach Lindos:

Hotel se nachází přímo u dlouhé pláže Lardos. Nachází se v docela klidné lokalitě a tím že nejde o velký komplex, tak pláž tady nebývá přeplněná. Známé městečko Lindos po kterém hotel získal jméno je asi 11 km daleko. Rezervujte si samotný hotel a nebo kompletní zájezd.

Mitsis Lindos Memories:

další z hotelové rodiny Mitsis je právě tento hotel v letovisku Lindos přímo u pláže. Hotel je výhradně pro dospělé 16+. Vyberte si zájezd s polopenzí nebo jen ubytování a poznejte ostrov. Zastávka autobusu je hned u hotelu.

Cyprotel Faliraki:

Oblíbený a velký hotel s tobogány v těsné blízkosti letoviska Faliraki. Pláž je sice dál, ale za to si můžete vybrat každý den jinou. Ta nejbližší je asi 800 metrů daleko a zájezd s All inclusive si vyberte podle vašeho termínu dovolené nebo si rezervujte pokoj v hotelu.

Avra Beach Resort:

Tento nádherný hotel je přímo u pláže, kde má svůj bar a bazén u pláže. Nabízí All inclusive a najdete ho v letovisku Ixia. Hotel má i wellness centrum a mnoho aktivit pro děti jako jsou animační programy, dětský koutek i miniKlub. Hotel bych klidně nabídl i náročným klientům. Vyberte si celou dovolenou od CK nebo si rezervujte pouze hotel a udělejte si dovolenou na vlastní pěst.

Lydia Maris:

V rozlehlé zahradě je vystaven 4* hotel ve stylu vesnice v letovisku Kolymbia. Od pláže je to asi 350 metrů a hotel je oblíbený u rodin s dětmi. Stravování je typu all inclusive. Vyberte si celý zájezd nebo jen ubytování.

Semiramis city hotel:

jak název napovídá jde o hotel v centru města a tak je vhodný pro milovníky aktivního odpočinku a večerní zábavy. Historické centrum města Rhodos je daleko jen pár stovek metrů a nejbližší pláž je vzdálená cca 100 metrů. Hotel nabízí snídaně nebo polopenze. Zájezd si vyberte od cestovky tady a opět pokud toužíte po dovolené bez organizace rezervujte si ubytování tady.

Afandou Bay:

Menší 5* hotel v těsné blízkosti nádherné pláže Afandou nabízí polopenzi, bazén, tenisové kurty a další možnosti zábavy. Je v klidném místě a nákupní možnosti jsou přitom jen 1 km daleko. Vyberte si svou dovolenou od cestovní kanceláře nebo pokud jezdíte rádi sami rezervujte si pouze ubytování s polopenzí.

Labranda Blue Bay Resort:

Hotel asi jen 10 km od hlavního města Rhodos leží na západním pobřeží v letovisku Iallysos . Hotel má tobogány, skluzavky a 7 bazénů. Pláž je přitom hned u hotelu. Stravování probíhá formou All inclusive. Jako jeden z mála hotelů má restauraci pro hosty s pozdním příletem otevřenou od půlnoci do 7 do rána. Rezervujte si svůj pokoj nebo celý zájezd co nejdříve, protože tady bývá rychle vyprodáno.

Apollo Beach:

Velký komplex přímo u dlouhé pláže v letovisku Faliraki nabízí ubytování s polopenzí nebo s all inclusive. Rušné centrum městečka s obchůdky a diskotékami je asi 400 metrů od hotelu. Vyberte si svou dovolenou.

Rodos Princess:

další s velkých resortů s několika bazény se nachází na kopci nad mořem v letovisku Kiotari. Pláž je asi 150 metrů od hotelu. V nabídce je převážně ubytování s all inclusive. Samotný pokoj bez dopravy si rezervujte tady.

Blue Sky City Beach:

přímo ve městě Rhodos najdete velký hotel s all inclusive nebo polopenzí. Výběr na vás podle zájezdu, který si můžete rezervovat zde. Pláž je asi 50 metrů od hotelu a má malý bazén. Podívejte se na ceny samotného ubytování.

Blue Horizon:

s možností polopenze nebo all inclusive si můžete užít dovolenou v tomto hotelu. Hotel je přímo na pláži v letovisku Ialysos. Letovisko je plné taveren a obchůdků. Vyberte si svůj zájezd nebo samotné ubytování.

Ostatní ubytování s možností bezlepkové stravy:

Nezařazené

Nejlepší jednodenní výlety z hlavních turistických destinací jižní Evropy

Thassos z Ostravy za 10.990 Kč
Zájezdy

Thassos z Ostravy za 10.990 Kč

Zájezd do Španělska s polopenzí
Zájezdy

Zájezd do Španělska s polopenzí

Rady a tipy

Jak vybrat boty do vody: Druhy, typy a jejich využití

Zájezdy

Kréta s All inclusive za 14.238 Kč

Zájezdy

Sicílie s polopenzí za 12.990 Kč – letecky z Prahy

Pláže na Elbě

Pláž Forno

Pláže na Elbě

Pláž Galenzana

Pláže na Elbě

Pláž Lacona

Pláže na Elbě

Pláž Innamorata

Pláže na Elbě

Pláž Lido di Capoliveri

Pláže na Elbě

Pláž Norsi

Pláže na Elbě

Pláž Barabarca

Pláže na Elbě

Pláž Seccione

Pláže na Elbě

Pláž Enfola

Pláže na Elbě

Pláž Padulella

Zájezd na Lefkádu za 10 990 Kč
Zájezdy

Zájezd na Lefkádu za 10 990 Kč

Primorsko za 9.990 Kč. Last minute !
Zájezdy

Primorsko za 9.990 Kč. Last minute !

Pláže na Elbě

Pláž Sant’Andrea

Pláže na Elbě

Pláž Laconella

{"slide_show":3,"slide_scroll":1,"dots":"true","arrows":"true","autoplay":"true","autoplay_interval":3000,"speed":600,"loop":"true","design":"design-1"}