Bezlepkové hotely na Kypru

Plánování dovolené může být vzrušující a inspirativní, ale pro některé jedince s určitými dietními omezeními může být hledání vhodných stravovacích možností během cestování výzvou. Bezlepková strava, která je nezbytná pro ty, kteří trpí celiakií nebo mají nesnášenlivost lepku, může být často problematická, zejména v zahraničí. Nicméně, stále více hotelů a letovisek po celém světě si uvědomuje rostoucí poptávku po bezlepkových možnostech stravování a začíná nabízet širokou škálu bezlepkových jídel pro své hosty.

Tento článek se zaměří na některé z nejlepších destinací pro bezlepkovou dovolenou na Kypru, ostrově Středozemního moře bohatém na kulturu, historii a nádherná pobřeží. Od luxusních plážových hotelů po útulné vilky v kopcích, Kypr nabízí bezlepkové možnosti stravování pro každého, kdo touží po relaxační a bezstarostné dovolené.

U každého hotelu v seznamu máte možnost přímo přejít k rezervaci ubytování prostřednictvím odkazu. Tyto odkazy vás mohou přesměrovat na webové stránky cestovní kanceláře, kde si můžete zarezervovat kompletní dovolenou včetně dopravy a dalších služeb, nebo vám umožní rezervovat pouze ubytování pro individuální cestovatele. Tato flexibilita vám poskytuje možnost vybrat si nejvhodnější možnost pro vaše potřeby a preferovaný způsob cestování.

Amathus Beach Hotel Limassol Amathus Beach Hotel Limassol je luxusní pětihvězdičkový resort nacházející se přímo na pobřeží v Limassolu. Hotel nabízí prvotřídní bezlepkovou stravu pro hosty s dietními potřebami. Kromě toho, že se můžete těšit na skvělé gastronomické zážitky, můžete také relaxovat u bazénu nebo si užívat širokou škálu vodních sportů na pláži, která se nachází pouhých 50 metrů od hotelu. Okolí hotelu je bohaté na restaurace, bary a obchody, což umožňuje hostům snadný přístup k místní kultuře a zábavě. Rezervujte si pouze ubytování nebo si objednejte celý zájezd.

Elysium Hotel Paphos Elysium Hotel Paphos je exkluzivní pětihvězdičkový resort v Pafosu, který nabízí elegantní ubytování a špičkové služby. Pro hosty s bezlepkovou dietou je k dispozici široká škála jídel, která splňují jejich potřeby. Kromě toho, že si můžete vychutnat luxusní pokoje a vybavení, hotel má také rozlehlé zahrady a bazény, kde si hosté mohou odpočinout a relaxovat. Pláž je vzdálená pouhých 100 metrů, což umožňuje snadný přístup k moři a slunečnímu koupání. V okolí hotelu najdete také mnoho historických památek a zajímavých míst k prozkoumání. objednejte celý zájezd.

Nissi Beach Resort Ayia Napa Nissi Beach Resort se nachází na malebném pobřeží v oblasti Ayia Napa na Kypru. Tento resort nabízí bezlepkovou stravu pro hosty s různými dietními potřebami, aby se mohli cítit pohodlně a dobře stravovat během svého pobytu. Kromě toho, že si můžete užívat pláže Nissi, která je jednou z nejkrásnějších na ostrově, můžete v resortu využít i bazény, wellness centrum a širokou škálu vodních sportů. Okolí hotelu je bohaté na restaurace, bary a obchody, což umožňuje hostům prozkoumávat místní kulturu a zábavu. Rezervujte si pouze ubytování nebo si objednejte celý zájezd.

Columbia Beach Resort Pissouri Columbia Beach Resort se nachází v klidné oblasti v Pissouri Bay na jižním pobřeží ostrova Kypr. Tento luxusní resort je známý svou bezlepkovou stravou a prvotřídními službami. Hosté si mohou vybrat z široké škály jídel, která splňují jejich dietní potřeby, a to včetně bezlepkových možností. Kromě toho, že můžete relaxovat na soukromé pláži resortu, můžete si také užít bazény, wellness centrum a golfový klub v blízkém okolí. Pissouri je malebná vesnice s tradičními tavernami a úzkými uličkami, které stojí za prozkoumání. Rezervujte si pouze ubytování nebo si objednejte celý zájezd.

Atlantica Bay Hotel Limassol Atlantica Bay Hotel se nachází v úžasné lokalitě v Limassolu na pobřeží Kypru. Tento pohodlný hotel nabízí bezlepkovou stravu pro hosty s různými dietními potřebami. Hosté mohou vychutnat pohodlné pokoje s moderním vybavením a relaxovat u bazénu nebo na soukromé pláži. Okolí hotelu je plné obchodů, restaurací a zábavních možností, které poskytují skvělý zážitek jak pro dovolenou, tak pro relaxaci. Rezervujte si pouze ubytování nebo si objednejte celý zájezd.

Adams Beach Hotel Ayia Napa Adams Beach Hotel je pětihvězdičkový resort v Ayia Napa, který se nachází přímo u krásné pláže Nissi. Hotel nabízí bezlepkové možnosti stravování pro hosty s dietními potřebami. Hosté mohou využívat širokou škálu vybavení včetně bazénů, wellness centra a vodních sportů. S výhledem na tyrkysově modré moře a písečné pláže, Adams Beach Hotel poskytuje ideální místo pro relaxaci a zábavu. Rezervujte si pouze ubytování nebo si objednejte celý zájezd.

Constantinos The Great Beach Hotel Protaras Constantinos The Great Beach Hotel je elegantní hotelový komplex v Protarasu, který se nachází přímo na pláži. Hotel nabízí bezlepkovou stravu pro hosty s různými potřebami. Hosté mohou vychutnat luxusní ubytování a širokou škálu rekreačních zařízení, včetně bazénů, tenisových kurtů a wellness centra. S výhledem na krásné Středomoří a písečnou pláž, Constantinos The Great Beach Hotel je ideální pro relaxační dovolenou u moře. Rezervujte si pouze ubytování nebo si objednejte celý zájezd.

Almyra Hotel Paphos Almyra Hotel se nachází v malebné oblasti Paphos na Kypru, přímo u pobřeží Středozemního moře. Tento elegantní pětihvězdičkový resort nabízí širokou škálu vysoce kvalitních služeb včetně bezlepkových stravovacích možností pro hosty s různými dietními požadavky. Hosté mohou relaxovat v prostorných a moderně zařízených pokojích a užívat si bazény, wellness centrum a soukromou pláž. Okolí hotelu je bohaté na historické památky a turistické atrakce, což umožňuje hostům objevovat krásy ostrova. Objednejte celý zájezd.

Grecian Bay Hotel Ayia Napa Grecian Bay Hotel je luxusní pětihvězdičkový resort v Ayia Napa, který se nachází přímo u krásné pláže Grecian Bay. Hotel nabízí bezlepkové stravovací možnosti pro hosty s dietními potřebami a prvotřídní služby. Hosté mohou využívat širokou škálu vybavení včetně bazénů, wellness centra a vodních sportů. S výhledem na tyrkysově modré moře a písečné pláže, Grecian Bay Hotel je ideálním místem pro relaxaci a odpočinek. Objednejte celý zájezd.

The Royal Apollonia Limassol The Royal Apollonia je luxusní hotelový komplex v Limassolu, který se nachází přímo u pobřeží Středozemního moře. Tento pětihvězdičkový resort nabízí bezlepkové stravovací možnosti pro hosty s různými dietními potřebami a vysoce kvalitní služby. Hosté mohou relaxovat v elegantních pokojích, užívat si bazény, wellness centrum a soukromou pláž. Okolí hotelu je bohaté na obchody, restaurace a zábavní zařízení, což umožňuje hostům objevovat místní kulturu a zábavu. Rezervujte si pouze ubytování nebo si objednejte celý zájezd.

Capo Bay Hotel Protaras Capo Bay Hotel se nachází v krásné oblasti Protaras na východním pobřeží Kypru, jen pár kroků od nádherné pláže Fig Tree Bay. Tento luxusní hotelový komplex nabízí elegantní a pohodlné ubytování včetně bezlepkových stravovacích možností pro hosty s různými dietními požadavky. Hosté mohou využít širokou škálu vybavení, včetně bazénů, wellness centra a vodních sportů. S výhledem na tyrkysově modré moře a bílé písečné pláže, Capo Bay Hotel je ideálním místem pro relaxaci a odpočinek. Rezervujte si pouze ubytování nebo si objednejte celý zájezd.

Olympic Lagoon Resort Paphos Olympic Lagoon Resort se nachází v oblasti Paphos na západním pobřeží Kypru a je znám svým luxusem a prvotřídními službami. Tento pětihvězdičkový resort nabízí bezlepkové stravovací možnosti pro hosty s různými dietními potřebami a širokou škálu rekreačních zařízení. Hosté mohou relaxovat u bazénů, využívat wellness centrum nebo si užívat některý z mnoha sportovních aktivit. S krásnými zahradami a blízkostí k moři je Olympic Lagoon Resort ideálním místem pro dovolenou plnou luxusu a relaxace. Rezervujte si pouze ubytování nebo si objednejte celý zájezd.

Coral Beach Hotel & Resort Paphos Coral Beach Hotel & Resort se nachází v malebné oblasti Paphos na západním pobřeží Kypru, přímo na pobřeží Středozemního moře. Tento pětihvězdičkový resort nabízí pohodlné ubytování včetně bezlepkových stravovacích možností pro hosty s různými dietními požadavky. Kromě toho, že si můžete užívat relaxaci na soukromé pláži, můžete také využít bazény, wellness centrum a širokou škálu vodních sportů. S nádhernými výhledy na moře a okolní krajiny, Coral Beach Hotel & Resort je ideálním místem pro luxusní a relaxační dovolenou. Rezervujte si pouze ubytování nebo si objednejte celý zájezd.

Louis Althea Kalamies Luxury Villas Protaras Louis Althea Kalamies Luxury Villas se nachází v krásné oblasti Protaras na východním pobřeží Kypru a je ideální pro ty, kteří hledají soukromí a luxusní ubytování. Tyto elegantní vily nabízejí bezlepkové stravovací možnosti pro hosty s různými dietními potřebami a zároveň poskytují vynikající služby a vybavení. Každá vila má soukromý bazén a prostorné interiéry s moderním vybavením. Okolí nabízí nádherné pláže a malebné vesnice, což z Louis Althea Kalamies Luxury Villas činí ideální místo pro relaxaci a odpočinek. Objednejte celý zájezd.

Annabelle Hotel Paphos Annabelle Hotel je pětihvězdičkový resort v oblasti Paphos na západním pobřeží Kypru, který se pyšní svou elegantní architekturou a prvotřídními službami. Hotel nabízí bezlepkové stravovací možnosti pro hosty s různými dietními potřebami a kvalitní vybavení včetně bazénů, wellness centra a vodních sportů. Hosté mohou relaxovat v prostorných pokojích s výhledem na moře nebo využít blízkost k nádherným plážím a historickým památkám. S luxusem a pohodlím, které Annabelle Hotel poskytuje, je to ideální místo pro luxusní dovolenou v Paphos. Rezervujte si pouze ubytování nebo si objednejte celý zájezd.

Vzhledem k tomu, že na Kypru existuje mnoho hotelů, není možné podrobně popsat všechny z nich. Proto níže uvádím stručný seznam s názvy dalších hotelů, které také nabízejí bezlepkovou stravu:

Je vždy doporučeno předem ověřit možnosti bezlepkové stravy v hotelu nebo resortu, zejména pokud máte nějaké specifické dietní potřeby. Při rezervaci zájezdu nebo ubytování je dobré uvést do poznámky, že preferujete bezlepkovou stravu, aby personál měl dostatek času a příležitostí k přípravě a zajištění vhodných jídel pro váš pobyt. Tímto způsobem se můžete vyhnout nepříjemným situacím a zajistit si bezstarostnou dovolenou, kde se budete moci stravovat s jistotou a pohodlím.

Stažení kartičky pro celiaky od Muži na cestách.eu může být pro vás neocenitelným pomocníkem při cestování, zejména pokud máte nesnášenlivost lepku. Zde je několik motivujících důvodů, proč si tuto kartičku stáhnout:
  1. Bezpečnost a jistota: Kartička poskytuje jasný a srozumitelný popis vašich dietních omezení v angličtině, což usnadňuje komunikaci se zaměstnanci restaurací a jiných zařízení během cestování.
  2. Prevence nepříjemných situací: S touto kartičkou nemusíte složitě vysvětlovat své potřeby ohledně bezlepkové stravy, což vám ušetří čas a energii a zároveň minimalizuje riziko nedorozumění.
  3. Flexibilita a pohodlí: Můžete ji snadno uložit do peněženky nebo tašky a mít ji po ruce vždy, když ji budete potřebovat, ať už jste doma či na cestách.
  4. Podpora komunity: Tím, že si stáhnete tuto kartičku, podporujete projekt Muži na cestách.eu a pomáháte šířit povědomí o potřebách celiakie a dalších dietních omezeních.

Stažení této kartičky je snadným a efektivním způsobem, jak zajistit bezpečné a příjemné cestování bez starostí o stravování. Nezapomeňte si ji přidat do svého arzenálu před dalšími dobrodružstvími!

Nezařazené

Nejlepší jednodenní výlety z hlavních turistických destinací jižní Evropy

Thassos z Ostravy za 10.990 Kč
Zájezdy

Thassos z Ostravy za 10.990 Kč

Zájezd do Španělska s polopenzí
Zájezdy

Zájezd do Španělska s polopenzí

Rady a tipy

Jak vybrat boty do vody: Druhy, typy a jejich využití

Zájezdy

Kréta s All inclusive za 14.238 Kč

Zájezdy

Sicílie s polopenzí za 12.990 Kč – letecky z Prahy

Pláže na Elbě

Pláž Forno

Pláže na Elbě

Pláž Galenzana

Pláže na Elbě

Pláž Lacona

Pláže na Elbě

Pláž Innamorata

Pláže na Elbě

Pláž Lido di Capoliveri

Pláže na Elbě

Pláž Norsi

Pláže na Elbě

Pláž Barabarca

Pláže na Elbě

Pláž Seccione

Pláže na Elbě

Pláž Enfola

Pláže na Elbě

Pláž Padulella

Zájezd na Lefkádu za 10 990 Kč
Zájezdy

Zájezd na Lefkádu za 10 990 Kč

Primorsko za 9.990 Kč. Last minute !
Zájezdy

Primorsko za 9.990 Kč. Last minute !

Pláže na Elbě

Pláž Sant’Andrea

Pláže na Elbě

Pláž Laconella

{"slide_show":3,"slide_scroll":1,"dots":"true","arrows":"true","autoplay":"true","autoplay_interval":3000,"speed":600,"loop":"true","design":"design-2"}